Schecter introduceert de Michael Anthony Koa Top USA Signature Bass

Schecter introduceert de Michael Anthony Koa Top USA Signature Bass

De nieuwe signaturebas van Schecter

Schecter komt met een nieuw basgitaar. Na het uitbrengen van het signature model in 2016, ging Schecter ook dit jaar de samenwerking aan met Michael Anthony om een nieuwe versie van instrument te make.....meer »»

Daredevil brengt drie nieuwe pedalen uit

Delay, overdrive/distortion en fuzz

Daredevil uit Chicago staat bekend om zijn handgemaakte effectpedalen die net anders dan anders zijn. Dit voorjaar brengen ze drie nieuwe pedalen uit, de Bootleg Dirty Delay, Drive-Bi overdrive/distor.....meer »»

Austrian Audio OC818 en OC18 condensator microfoons

Ex AKG werknemers beginnen nieuw bedrijf

Nadat de Harman Group hun Oostenrijkse fabriek opdoekte besloten de medewerkers van deze voormalige AKG vestiging een nieuw bedrijf op te richten dat Austrian Audio heet. Hun eerste producten zijn twe.....meer »»

Fender onthult triple-humbucker Limited Mahonie Blacktop Stratocaster

HH-modellen ook verkrijgbaar

Ooit bracht Gibson een Jimi Hendrix model uit dat verdacht veel leek op een Stratocaster. Nu komt Fender met een gitaar die met humbuckers en een mahonie body een vette knipoog geeft naar het G-merk......meer »»

Winnaars van de MIPA en PIPA awards 2019

Uitgereikt in Frankfurt namens 34 media waaronder wij!

Sinds 2000 is de Musikmesse/Pro Light + Sound in Frankfurt am Main het toneel van de MIPA Awards en tegenwoordig ook de PIPA Awards. Musicmaker, Interface, Gitarist, Slagwerkkrant en De Bassist kiezen.....meer »»

Dat was Musikmesse - Prolight+Sound 2019

Een beschouwing

We bezochten als ieder jaar de Musikmesse – Prolight+Sound beurs in Frankfurt, 2 tot 5 april, met een staartje Musikmesse Plaza op 6 april. Een beschouwing over deze 39e ‘Frankfurter Messe’. .....meer »»

BDC Aviator, Archer en Maverick snaredrums

British Drum Company timmert lekker aan de weg

In het NAMM verslag haalden we onlangs de Aviator en Archer snaredrums van British Drum Company al even aan, en nu lanceert British Drum Company ook de Maverick snaredrum. .....meer »»

Interview: Robert Jan Stips

Supersister Projekt 2019: live in Paradiso en 't Paard

Komende maandag en dinsdag, 8 en 9 april, staat het Supersister Projekt 2019 in 't Paard in Den Haag en in Paradiso Amsterdam. Robert Jan Stips ging de uitdaging aan om nieuw werk op te nemen in de ge.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken