Interview: Scott Holiday van Rival Sons

Interview: Scott Holiday van Rival Sons

Rauw instinct

De zo goed als uitverkochte Europese clubtour van afgelopen februari en maart én het ijzersterke nieuwe album Feral Roots bevestigen wat velen al wisten: Rival Sons is een van de voornaamste vaandeld.....meer »»

Inschrijvingen ESNS van start

Ook voor ongetekende acts!

Vanaf 1 mei kunnen bands en artiesten zich weer inschrijven voor het belangrijkste showcasefestival van Nederland: Eurosonic Noorderslag, dat ieder jaar in januari in Groningen plaatsvindt. De inschri.....meer »»

Dertien vragen aan Marco Roelofs

Heideroosjes-zanger geeft zich bloot

Marco Roelofs is schrijver, presentator, acteur en theatermaker, maar we kennen deze creatieve duizendpoot vooral als de hyperactieve en supersympathieke frontman van de Heideroosjes. 2019 is het jaar.....meer »»

Provinciale winnaars Kunstbende Zuid-Holland bekend

Finale op 29 juni in Westergasfabriek, Amsterdam

De voorrondes van Kunstbende, de aanmoedigingswedstrijd voor jong talent in meerderde categorieën, waaronder Muziek en DJ, zijn in volle gang. Zuid-Holland heeft zijn winnaars bekendgemaakt. Doublle .....meer »»

Eagle Eye Cherry in Q-Factory op Eerste Paasdag

21 april in Q-Factory, voorafgaand aan het concert Aquarium Sessions bij ons op de redactie

Onlangs bracht Eagle-Eye Cherry zijn zesde album uit, Streets of You. Met de nieuwe plaat op zak gaat hij voor het eerst in jaren weer op tour en doet daarbij op zondag 21 april, 1e Paasdag, Q-Factory.....meer »»

Release van de Week: Tim Akkerman - Lions Dont Cry

Vandaag verschenen - 12 april 2019

Zanger/gitarist Tim Akkerman komt vandaag met zijn nieuwe album Lions Dont Cry, zijn derde album, gemaakt met zijn band The Ivy League. In Musicmaker 465, mei 2019, vind je een recensie; hier op Music.....meer »»

Onverwoestbare gitaar van Sandvik

Yngwie Malmsteen krijgt 'm niet kapot

Kapotslaan van instrumenten en versterkers is sinds The Who een traditie in de rockmuziek. Ook toetsenist Keith Emerson ging zijn Hammond regelmatig te lijf. Maar de nieuwe gitaar van Sandvik kan tege.....meer »»

Gallien-Krueger introduceert de Legacy Series basversterkers

Een moderne klassieker

Gallien-Krueger komt volgende maand met hun nieuwe reeks versterkers: de Legacy Series. Het assortiment representeert vijftig jaar van design, innovatie en ervaring die ze hebben bij het merk. De seri.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken