Eagle-Eye Cherry in Aquarium Sessions - de video's

Eagle-Eye Cherry in Aquarium Sessions - de video's

Drie songs uit de sessie op de Musicmaker-redactie en een interview

Ons Aquarium Sessions initiatief is vol op stoom. Eind maart was Ethan Johns te gast voor een semi-akoestische sessie in 'het aquarium' bij ons op de redactie in Q-Factory, Amsterdam. De video’s kun.....meer »»

Hybrid Clinic Tour met Claudio Arduini

Drummer Oscar & The Wolf geeft clinics voor Roland over zijn hybrid drumset

Claudio Arduini geeft binnenkort verschillende clinics over zijn hybrid drumset. Arduini is drummer van de Belgische band Oscar & The Wolf, een electro-popgroep die in 2010 werd opgericht door frontma.....meer »»

PreSonus introduceert de ATOM Producer Lab

Een volledige studiobundel van PreSonus producten

PreSonus komt met hun nieuwe studiobundel, de ATOM Producer Lab. Het is een strak geïntegreerde alles-in-een productieset. De set combineert de ATOM padcontroller met Audiobox USB96 audiointerface en.....meer »»

Nieuw van JBL - de One Series 104 Compact Powered Desktop Monitors

Compact en actief

Met de JBL One Series wil het gerenommeerde merk de jarenlange ervaring op het gebied van studio-, bioscoop- en livegeluid combineren in een compacte, stijlvolle, actieve monitor. Met een bijzondere, .....meer »»

John Petrucci wint de Sena Performers European Guitar Award 2019

De Dream Theater-gitarist ontvangt de award 24 juni in Bergen op Zoom

Gitarist John Petrucci is de winnaar van de Sena Performers European Guitar Award 2019 (SEGA). Op maandag 24 juni krijgt de 51-jarige Amerikaan de prijs uitgereikt tijdens een awardshow in Gebouw-T in.....meer »»

Release van de Week: The Naked Sweat Drips - Pain in Healing

Vandaag verschenen – 19 april 2019

De psychedelische rockband The Naked Sweat Drips brengt vandaag hun nieuwe album Pain In Healing uit. Zanger van de band is Stefan Kollee, voorheen redactielid van Musicmaker. Dit beladen album komt m.....meer »»

Succesvolle popgroep Rondé over album nummer twee: Flourish

'We wilden een compact album dat eenheid uitstraalt'

De Amsterdamse popgroep Rondé leeft een succesverhaal. Het muzikale avontuur wordt voortgezet met het tweede studioalbum Flourish, opgenomen in Berlijn, onder de supervisie van producer Niels Zuiderh.....meer »»

Avid Pro Tools 2019

meer tracks en macOS Mojave compatibel

Avid onthulde onlangs een aantal eigenschappen van Pro Tools 2019, waarvan de belangrijkste meer tracks is. Het gaat echter nog om een preview.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken