Raw serie van Aristides

Raw serie van Aristides

Stoer en betaalbaar

Aristides brengt met de Raw serie gitaren uit, die dankzij een soberder afwerking lager geprijsd zijn dan de reguliere modellen......meer »»

Bandcamp maakt muziek uitbrengen op vinyl gemakkelijker

Nieuw crowdfundingmodel op komst zonder financiële risico's

Het zou zomaar kunnen dat je regelmatig vinyl koopt, maar dat je het nog een stapje te ver vindt gaan om je eigen muziek op zo'n 'plak plastic' uit te brengen. Binnenkort komt Bandcamp echter met een .....meer »»

Audient introduceert nieuwe desktop monitor controller Nero

Deze desktop monitor controller is de opvolger van Centro

Het Britse audiobedrijf Audient komt met hun nieuwe desktop monitor controller Nero. Met een breed assortiment aan I/O, een monitorbesturing in een consolestijl, een toewijsbare subuitgang en op preci.....meer »»

Native Instruments KOMPLETE Your Studio ACTIE

Amptec presenteert een win your money back actie met interfaces en een controller

De distributeur van Native Instruments ontketent een grote actie: koop tussen nu en 30 juni een KOMPLETE AUDIO 1, KOMPLETE AUDIO 2 of een KOMPLETE KONTROL M32 pakket en win je aankoopbedrag terug! Elk.....meer »»

Gitarist Boon Gould van Level 42 overleden

Hij speelde op een aantal van hun grootste hits

Rowland 'Boon' Gould, een van de oprichters van de Britse popgroep Level 42, is op 64-jarige leeftijd overleden. Hij werd dinsdag door de politie dood gevonden in zijn huis. Dat heeft bassist en front.....meer »»

Release van de Week: Tusky - Love Love Love

Vandaag verschenen - 3 mei 2019

De Utrechtse punkrockband Tusky komt vandaag uit met hun nieuwe EP Love Love Love. Het is hun eerste plaat sinds het debuutalbum Rated Gnar uit maart 2018. De EP is uitgebracht via het label V2 Record.....meer »»

Yamaha lanceert FG Red Label serie

Sixties-stijl akoestische gitaren met moderne specificaties

De nieuwe Yamaha FG Red Label akoestische gitaren combineren het vintage, handgebouwde ontwerp van de vroege Yamaha steelstrings met nieuwe technologieën op het gebied van houtconditionering en reali.....meer »»

Alle deelnemers Popronde 2019 bekend

Nederlands grootste rondreizende stadsfestival selecteert 146 acts

Alle deelnemende acts voor Popronde 2019 zijn bekend! Gisteravond deelde de organisatie tijdens het 3FM-radioprogramma 3voor12 Radio mee welke 146 bands en acts tijdens deze 25e editie zullen optreden.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken