Summer NAMM 2019: Avid S4 en S1, nieuwe controllers voor Pro Tools en EUCON daw's

Summer NAMM 2019: Avid S4 en S1, nieuwe controllers voor Pro Tools en EUCON daw's

Kleiner alternatief voor de S6 en compacte 8 fader controller

Op de Summer Namm in Nashville kondigde Avid twee nieuwe DAW controllers aan. De S4 biedt de workflow van de S6 maar dan voor kleinere studio's en voordeliger, De S1 is een compacte controller met 8 f.....meer »»

Summer NAMM 2019: Fender presenteert Tone Master serie

Digitale Deluxe Reverb en Twin Reverbs versterkers

Fender heeft de Toon Master Serie aangekondigd, bestaande uit de klassieke Deluxe Reverb en Twin Reverb versterkers in een digitale uitvoering......meer »»

Giorgio Sancristofori Radioaktivnost

Software step sequencer die je kunt clocken met een geigerteller

Een leuk maar ook een beetje een luguber idee; een step sequencer die je met een geigerteller kunt clocken; Een nucleaire stochastische sequencer.....meer »»

Festivalverhalen: Ron van Hal (Aces High Promotion)

Ongeleide projectielen backstage

In Musicmaker 467, juli/augustus 2019, staat het fenomeen zomerfestivals in het zonnetje. Hiervoor vroegen we uiteenlopende muzikanten en muziekprofessionals om hun favoriete festivalervaringen. Ron v.....meer »»

Framus Diablo II Progressive X

In Masterbuilt & Teambuilt versie

Framus heeft de tweede incarnatie van zijn Diablo Progressive X metalgitaar uitgebracht. De Diablo II Progressive X is in een Masterbuilt en Teambuilt uitvoering beschikbaar......meer »»

Plugin Alliance UAD plug-ins nu ook als native versie in de PA Mega Bundle

meer dan 100 plug-ins in abonnement

PA Mega Bundle heet het nieuwe plug-in abonementsysteem van Plugin Alliance. Hierin zitten meer dan 100 uitstekende plug-ins voor 25 Dollar per maand.....meer »»

Adam Audio T10S compacte subwoofer

sublaag voor een redelijke prijs

Adam Audio introduceert de nieuwe T10S powered subwoofer. Deze werkt perfect met Adam's T5V en T7V nearfield monitors, maar kan natuurlijk ook met alle andere monitors worden gecombineerd.....meer »»

Summer NAMM 2019: Boss komt met compact gitaarsynthpedaal

121 sounds onder je voet

Met de SY-1 Synthesizer, brengt BOSS de gitaarsynth-technologie naar zijn lijn van compact pedals. De SY-1 heeft maar liefst 121 ultra-responsieve synthesizergeluiden: allemaal speelklaar zonder dat j.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken