Antelope Orion Studio Synergy Core met lekker veel plug-ins

Antelope Orion Studio Synergy Core met lekker veel plug-ins

thunderbolt/usb interface met meer dsp rekenkracht

Orion Studio Synergy Core van Antelope Audio is een uitgebreide thunderbolt 3 /usb 2 audio interface met heel veel rekenkracht om plug-ins op te draaien......meer »»

Verander je gitaar in een bas

De Electro-Harmonix Bass9 Bass Machine laat je kiezen uit 9 bastypes

Met de pedalen uit de EHX 9 Series kon je je gitaar al laten klinken als een orgel, synthesizer, mellotron of elektrische piano. Nu is daar met de Bass9 Bass Machine de basgitaar bijgekomen. Krijgen w.....meer »»

Black Lion Audio Bluey

De 1176 Blue Stripe compressor van Chris Lord Alge gecloned

Van de beroemde Universal Audio 1176 FET limiter bestaan verschillende versies. De zeldzaamste is de Blue Stripe versie. Black Lion Audio heeft een van de beste blauwe 1176's gekopieerd en verkoopt de.....meer »»

Nieuw merk uit de UK - Keo Percussion

Houten accessoires en percussie uit Groot Brittannië.

Je hebt ze misschien al her en der voorbij zien komen: de opvallend vormgegeven houten accessoires en percussie-items van Keo Percussion. Het merk is sinds een paar maanden ook goed vertegenwoordigd .....meer »»

Release van de Week: Milow _ Lean Into Me

vandaag verschenen: 9 augustus 2019

Na ruim drie jaar stilte komt onze voormalige coverster Milow met het album Lean Into Me. Op dit zesde album levert De Vlaamse singer-songwriter weer een meer akoestisch geïnspireerde sound......meer »»

Probleemloos stroom voor je pedalboard

RockBoard ISO Power Block V10 multivoeding

RockBoard heeft de nieuwe ISO Power Block V10 aangekondigd - een nette oplossing voor het gelijktijdig voeden van maximaal 10 effectpedalen met geavanceerde filtertechnologie om ruis te verminderen.....meer »»

Meinl Byzance Equilibrium hihat

Signature hihat voor Matt Garstka

Animals As Leaders-drummer Matt Garstka mag zich inmiddels een van de grote namen noemen als het gaat om drummers met een weergaloze techniek. Veel van Garstka’s spel draait om bijtende accenten en .....meer »»

Akai Force en Ableton Live

Betaprogramma voor diepgaande integratie met Live

Tijdens de laatste NAMM-show presenteerde Akai Pro hun nieuwe Force controller/workstation. Force werkt standalone maar moet ook fungeren als controller voor Ableton Live. Voor de benodigde software i.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken