Aquarium Sessions met Emily Wolfe

Aquarium Sessions met Emily Wolfe

Drie songs en een interview

De 29-jarige Emily Wolfe uit Austin, Texas is zangeres, gitariste en songwriter. Ze heeft sinds 2012 een solocarrière en is fervent Epiphone Sheraton-bespeelster. Op 25 september kwam ze bij ons op d.....meer »»

Documentaire over The Rainbow op komst

Met archiefbeelden van Lemmy

Op 29 oktober verschijnt er een documentare over de beroemde The Rainbow met interviews met rock n' roll-legendes als Ozzy Osbourne, Slash, Gene Simmons, Lita Ford, en Lemmy Kilmister......meer »»

AP International Ray Ross Bass Bridge 5

Vijfsnarige versie van revolutionair ontwerp

Ook op onze social media werd er druk gespeculeerd. Is het grote onzin of revolutionair? Niet zelden waren de meningen zo fel over een onderdeel waar we normaal niet zo bij stilstaan: de basbrug. De A.....meer »»

Access Analog

Analoge apparatuur online inhuren

Er zijn al verschillende sites waar je met behulp van streaming via internet topkwaliteit analoge apparatuur kunt gebruiken voor mixen of masteren. Het Amerikaanse Acces Analog is een mooi voorbeeld.....meer »»

Documentaire over de contrabas.

Beneath The Bassline krijgt vervolg.

Enige tijd geleden verscheen de documentaire "Beneath The Bassline" ten tonele, een documentaire over de basgitaar met zo'n beetje alle bekende bassisten van de afgelopen 50 jaar. Nu is er een actie g.....meer »»

EBS OctaBass Blue Label

De best trackende octaver?

Onlangs plaatsten we hier het nieuws van de BassIQ van EBS uit Zweden. Ruim een week later lanceert het versterkermerk weer een nieuw pedaal en dit keer is het een verbeterde versie van de klassieke O.....meer »»

Release van de Week: Waltzburg - Cut The Wire

Vandaag verschenen -11 oktober 2019

Het Nijmeegse Waltzburg bracht een aantal singles uit en speelde al op veel coole plekken. We waren daarom al een tijdje nieuwsgierig naar hoe een compleet album zou klinken. Vandaag komt Cut The Wire.....meer »»

Boss vernieuwt Katana versterkerserie

Meer geluiden, meer effecten, meer features

Boss heeft een uitgebreide update aangekondigd van hun populaire Katana serie gitaarversterkers. De MkII serie maakt meer gebruik van de effectpedaaltechnologie van het bedrijf en er is een aantal gea.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken