Steinberg Wavelab 10

Steinberg Wavelab 10

Meer functies en gestroomlijnde features

Steinberg heeft de Pro en Elements-versies van Wavelab naar versie 10 opgewaardeerd. Meest opvallende nieuwe feauture is de mogelijkheid om video in het programma af te spelen......meer »»

SSL Origin; lekker groot en heel analoog

Nieuwe mixer met 32 analoge kanalen en nieuwe mic preamp aangekondigd

De Origin is SSL's eerste grote analoge mixer in 15 jaar. Hierin worden de goede eigenschappen van de legendarische E-series gecombineerd met een nieuwe mic pre-amp en een handige layout voor gebruik .....meer »»

Trickfish Minnow Preamp

Nieuwe speler op de markt komt met voorversterker.

Voorversterkers (of preamp als je echt stoer bent) komen steeds vaker voor in de baswereld en vaak in een handige stompbox. Merken als Tech 21, Aguilar, Sadowsky en MXR proppen hun sounds in een handi.....meer »»

Aquarium Sessions met Jett Rebel

Drie songs in akoestische versie en een interview

Zaterdag 28 september speelde Jett Rebel ter gelegenheid van het 5-jarig bestaan van Q-Factory een concert in de grote zaal. Na de soundcheck kwam Jett naar onze redactie en speelde solo vier nummers:.....meer »»

Twee nieuwe Lauchpad controllers voor Live van Novation

Launchpad X & Launchpad Mini Mk3

Tien jaar na de komst van de originele Launchpad brengt Novation nieuwe fullsize en draagbare versies uit van de Ableton Live gridcontroller: Launchpad X en Launchpad Mini MK3. Binnenkort review! Nu a.....meer »»

Music Man komt met nieuwe fretloze bas.

Klassieke fretloze StingRay in gelimiteerde oplage.

Music Man was het tweede kindje van uitvinder Leo Fender nadat hij Fender verkocht aan CBS. De bassen hebben generaties bassisten voortgebracht en zijn op menig plaat te horen. Nu komt er een gelimite.....meer »»

De studiostek van Jim van der Zee

The Voice-winnaar bouwde studio in studentenkamer

Jim van der Zee won in 2018 de achtste editie van The Voice Of Holland. In september kwam Starting The Engine uit, zijn eerste album met zelfgeschreven nummers. Om die op te nemen bouwde hij zelf een .....meer »»

Twent in Temples

Rens Ottink tourt de wereld over met Britse psych-rockers

Rens Ottink (27) speelde zich in de kijker als drummer van de Nederlandse band PAUW en ziet nu vanaf zijn drumkruk clubs en festivals over de hele wereld met de populaire Engelse band Temples. .....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken