Eg de Jong gaat met The Shavers voor het volle pond

Eg de Jong gaat met The Shavers voor het volle pond

Neef van oorspronkelijke gitarist Cock de Jong neemt stokje over!

De meest onwaarschijnlijke band van Nederland is terug: The Shavers. Met de 16-jarige Eg de Jong op gitaar speelde de band afgelopen jaar op onder meer De Zwarte Cross en in een stampvol Paradiso en d.....meer »»

NAMM 2020 beursnieuws - De vooruitblik

Ibanez, Blackstar, Fender, Warwick, Way Huge, Origin Effects

Op donderdag 16 januari begint de NAMM-show in Anaheim, een voorstad van Los Angeles. De eerste productnieuwtjes komen binnen en we hebben het voorlopige nieuws voor je op een rijtje gezet, van Ibanez.....meer »»

NAMM 2020 beursnieuws: Ibanez lanceert nieuwe effectpedalen

Red Hot Chili Peppers-gitarist John Frusciante's favoriete wah wordt ook opnieuw uitgebracht

Gisteren berichtten we over de nieuwe toevoegingen aan Ibanez’ AZ en RG gitaarseries, maar op effectgebied heeft het Japanse bedrijf ook een en ander in petto: twee nieuwe minipedalen en twee welkom.....meer »»

NAMM 2020 beursnieuws: Ibanez komt met nieuwe AZ en RG modellen

Flinke uitbreiding van deze double cut modellen

Zoals elk jaar komt Ibanez ook dit jaar met een flink aantal nieuwe producten, waarvan de toevoegingen aan de AZ-serie van Superstrats en de nieuwe RG1100 modellen de meeste aandacht trekken......meer »»

Steinberg Nuendo 10.2 & Nuage Sessies

SMP Studio Amsterdam - 21 Januari 2020

In samenwerking met Steinberg en Yamaha Commercial Audio organiseert MSV (Maarten Sound & Vision) op 21 januari 2020 een tweetal "Nuendo & Nuage" sessies bij SMP Amsterdam. .....meer »»

Tesla Trax

Mini daw in laatste software voor Tesla Model 3

In de laatste software update voor Tesla's Model blijkt een soort daw te zitten. Of dat nu verstandig is in verband met de veiligheid........meer »»

Korg Collection Triton

softwareversie van Korg's populaire workstation

Een tijdje geleden was er al een videoteaser, maar nu is het officieel. Korg komt met een plug-inversie van de Triton uit 1999.....meer »»

Billie Eilish - muziekrevolutie vanuit een slaapkamerstudio - download het interview

Producer Finneas O’Connell over doorbraakalbum met Billie Eilish

Ze is een fenomeen; nog maar 17 jaar en al een wereldster. Billie Eilish is niet zomaar een ‘gemaakt’ nieuw sterretje, maar een zangeres en componist-tekstschrijver die samen met haar broer Finnea.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken