NAMM Show 2020 - deel 12: Tascam Model 12

NAMM Show 2020 - deel 12: Tascam Model 12

10 input analoge mixer met audio interface en ingebouwde recorder

Er waren al modellen met 16 en 24 inputs maar nu presenteert Tascam de Model 12 analoge mixer met usb interface......meer »»

Namm Show 2020 - deel 11: Nord Wave 2

Nieuwe versie van Nord's Wave VA keyboardsynth

Nord maakt dit jaar weer indruk met de Wave 2, een VA performance synthesizer met samples, fm en wavetables die helemaal als 4 part layer is opgezet......meer »»

NAMM 2020 beursnieuws: de beste sounds van Joe Satriani in AmpliTube app

Alle geluiden van Satch op iPad, iPhone, Mac en pc – en gemaakt door de man zelf

Instant Satch is eindelijk gearriveerd! IK Multimedia werkte samen met de iconische gitarist voor hun nieuwste collectie artiestengeluiden, AmpliTube Joe Satriani. Het geeft Mac, pc en iOS (iPhone en .....meer »»

Release van de week: Marcus King - El Dorado

Vandaag verschenen - 17 januari 2020

Marcus King is een gitarist en zanger die af en toe je mond doet openvallen van verbazing: zo soepel en vanzelfsprekend brengt hij zijn zwaar op de blues leunende southern rock. Marcus is nog maar 23 .....meer »»

Namm 2020 beursnieuws - Universal Audio LUNA

UA's eigen daw voor Thunderbolt interfaces

Universal Audio introduceert met LUNA zijn eigen 'Recording System' met unieke features, vooralsnog enkel voor macOS.....meer »»

NAMM Show 2020 - Warwick Gnome

Mini-bastop van Warwick!

Warwick weet nog niet zeker of de nieuwste telg in de versterkerfamilie op tijd op de NAMM arriveert, maar wij hopen van wel. We hebben het namelijk over een simpele, goede en zeer betaalbare versterk.....meer »»

Namm Show 2020 - deel 9: Blackstar

Sonnet akoestische versterker

Met de Sonnet serie introduceert Blackstar zijn eerste versterkers speciaal ontwikkeld voor akoestisch gitaar. Nu op de NAMM, binnenkort lees je de test in Musicmaker!.....meer »»

Namm Show 2020 - deel 8: Orange Terror Stamp pedaalversterker

Wil je een Micro Terror in een stompbox? Orange heeft hem!

Vloerversterkers zijn erg populair op de beurs dit jaar. Nieuw van Orange is de Terror Stamp, die de populaire Micro Terror en Micro Dark van het bedrijf combineert in een enkele versterker-in-een-ped.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken