Gratis webinars #Dontstoptheeducation van de Sennheiser SoundAcademy

Gratis webinars #Dontstoptheeducation van de Sennheiser SoundAcademy

Cursussen microfoonbasis, wireless systemen, mixing en meer - in tijden van Corona

De Sennheiser SoundAcademy biedt vanwegen de corona-crisi wereldwijd gratis professionele webinars voor pro-audiotraining en productdemonstraties aan......meer »»

Nieuw initiatief: Please Don't Stop The Music!

Merch & muziek van Nederlandse acts in handig overzicht

Please Don't Stop The Music is een website waar je je favoriete Nederlandse artiesten kunt steunen door het kopen en luisteren van Muziek & Merchandise via hun webshops. Het initiatief is natuurlijk i.....meer »»

Sjahin During - Livestream via Kaap Facebook vrijdag 3 april 20.00u

Optreden in tijden van Corona

Het is een moeilijke tijd voor muzikanten, maar elke dag komen we nieuwe initiatieven tegen die een creatieve draai geven aan de harde werkelijkheid van thuisisolatie. Een van de manieren om toch op t.....meer »»

Fender Play 3 maanden gratis!

Voor wie thuis zit en zijn spel wil ontwikkelen in tijden van corona

Fender Play is het online lesplatform van Fender. Normaal gesproken betaal je voor een abonnement, maar nu veel mensen thuis zitten in verband met de Coronacrisis biedt D=Fender het de komende drie ma.....meer »»

Hulp voor muzikanten

Ondersteuning in tijden van corona

Veel muzikanten en muziekdocenten werken als zzp’er. Nu weten we allemaal dat het in deze beroepen niet bepaald makkelijk is om een financiële buffer op te bouwen waarmee je een crisis als deze wel.....meer »»

Isolated Drumtracks door Mischa Porte

Samenspelen in tijden van Corona

Het is een moeilijke tijd voor muzikanten, maar elke dag komen we nieuwe initiatieven tegen die een creatieve draai geven aan de harde werkelijkheid van thuisisolatie. Soms zijn ze puur praktisch en i.....meer »»

Arturia stelt de iSpark drum-app gratis ter beschikking

Cadeautje van Arturia in tijden van corona

De iSpark is een drum-app voor iPad van Arturia die er al een tijdje is, maar nu dus helemaal gratis te downloaden is voor iOS. Lekker beats maken op de bank dus!.....meer »»

Doe mee aan de D'Angelico #DreamOfMeChallenge

In tijden van corona valt er nog genoeg muziek te maken!

Het coronavirus heeft toegeslagen en heel veel mensen zitten thuis. Dat geldt ook voor muzikanten, die nu niet meer kunnen samenkomen om op te treden, te repeteren of op te nemen. Velen storten zich o.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken