ESP F Series

ESP F Series

Nieuwe bassen voor de LTD serie.

Ze zien er niet uit als standaard Fender bassen en passen goed bij Goth en metalbands. ESP brengt een nieuwe serie bassen uit......meer »»

Release van de week: de Niemanders - de Niemanders

Vandaag verschenen: 1 mei 2020

De Niemanders is een project van songschrijvers Rocco Ostermann en Wout Kemkens, beiden bekend van de bands Donnerwetter en Shaking Godspeed. Als ‘embedded musicians’ speurden zij gevangenissen af.....meer »»

Souldier en d'Addario/Evans in de mondkapjes

De muziekindustrie reageert op deze bijzondere tijd.

Het doet ons een beetje denken aan verhalen die we lezen over de oorlog, waarin fabrikanten noodgedwongen omschakelden op het maken van andere producten. Deze coronatijd is ook een bijzondere tijd en .....meer »»

David Ellefson 30th Anniversary Concert Bass CBX V

Bassist en bouwer vieren 30 jaar samenwerking.

Het is een bekend gezicht, David Ellefson met een Jackson bas op het podium met Megadeath. Deze samenwerking is nu 30 jaar jong, tijd om te vieren!.....meer »»

Koop een Taylor en krijg een Baby...eh...Taylor!

Taylor Days Europe

De lenteactie van Taylor Guitars is dit keer wel heel leuk: bij aankoop van een Taylor gitaar krijg je een Baby Taylor cadeau!Actie loopt tot 3 mei 2020! .....meer »»

Interactief les van Ruben Hoeke

Schrijf je in voor een tiendelige workshop

Ruben Hoeke heeft als gitarist geen introductie meer nodig. Ook dit jaar eindigde hij weer zeer hoog in de polls van Gitarist. Daarnaast was hij vorig jaar veel in het nieuws met zijn Red House-veilin.....meer »»

Nederlandse winkels Keymusic gaan weer open

#KeepOnPlaying met KeyMusic en KeyTV

Op de sites van onze muzikantenmagazines Musicmaker, Gitarist, De Bassist, Slagwerkkrant en Interface vind je deze dagen allerlei initiatieven die het muzikantenleven in tijden van corona stimuleren e.....meer »»

Release van de week: The Dream Syndicate - The Universe Inside

Vandaag verschenen - 24 april 2020

In de jaren tachtig kreeg The Dream Syndicate bekendheid als voortrekker van de zogenaamde Paisley Underground: losjes gespeelde gitaarrock met veel ruimte voor spontane improvisaties. Sinds 2012 is T.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken