Akai Professional MPC Live II

Akai Professional MPC Live II

Het ultieme portable workstation dankzij ingebouwde batterij en speakers

Na de onthulling van softwareversie 2.8 voor all MPC's presenteert Akai de nieuwe MPC Live II. Dankzij de ingebouwde batterij en stereo speakers kun je er overal je producties mee maken.....meer »»

Radial Engineering HDI

Topklasse DI box met saturation en opto compressor

DI-boxen zijn meestal simpele kastjes die de impedantie van de input aanpassen om zo gitaren en keyboards op je mixer of interface aan te kunnen sluiten. De Radial HDI heeft echter veel meer te bieden.....meer »»

Sire P10

Nieuwe versie Precision bas Sire.

Sire brengt dit jaar veel nieuwe modellen uit met veel updates vergeleken met de vorige modellen waaronder de nieuwe Precision......meer »»

Moog Subharmonicon, analoge semi-modulaire synth

Nieuwe Eurorack synth geinspireerd door Trautonium en Rhytmicon

In 2018 was het al een project tijdens het Moogfest, nu is ie ook officieel uit. De Subharmonicon is echter geen gewone analoge synth......meer »»

MEC in metaal

Warwick's huismerk gaat een klasse omhoog

MEC is al sinds jaar en dag het huismerk van Warwick voor baselementen en -elektronica en toen het merk Framus nieuw leven werd ingeblazen kwamen er ook gitaarelementen. Zo goed als alle elementen zij.....meer »»

Suzi Quatro 30 mei op tv

Documentaire bij Uur Van De Wolf

Het Uur van de Wolf zendt eind deze maand de vorig jaar verschenen documentaire over Suzi Quatro uit. Je kon hier al eerder lezen over deze docu en nu kan je hem dan eindelijk zien......meer »»

Ruud Fieten scoort airplay vanaf vakantieadres

Naar aanleiding van misverstand single opgenomen

Op zijn vakantieadres in Zuid-Frankrijk kreeg hij een voicemail-bericht van Radio Drenthe: of hij die middag een radio-interviewtje wilde doen in verband met zijn nieuwe single. Maar hij had helemaal .....meer »»

Spitfire Audio BBC Symphony Orchestra Discovery

Fraaie gratis orkestlibrary voor wie wat geduld heeft

Spitfire Audio is een Engelse maker van soundlibraries die de laatste tijd heel erg actief is. Een van hun kroonjuwelen is de BBC Symphony Orchestra en die is nu zelfs in een kleine lite-versie gratis.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken