De ultieme Mesa/Boogie combo?

De ultieme Mesa/Boogie combo?

Mark Five: 25 1x10 volgens Mesa de 'greatest hits' collectie van de Mark Series

Mesa/Boogie lijkt niet tot de NAMM show in januari te kunnen wachten. Groot nieuws in een klein pakket: hier is de Mark Five: 25 1x10 combo......meer »»

DW koopt Slingerland

Drum Workshop neemt merknaam over van gitaargigant

Er zijn in het verleden nogal wat Amerikaanse drummerken van de markt verdwenen. Slingerland is van die merken bepaald niet het minste. Het roemruchte merk was al jaren eigendom van gitaargigant Gibso.....meer »»

Godins vernieuwde rockgitaar

Heruitgave van de Radiator serie

Originaliteit, klank en bespeelbaarheid. Dat zijn de hoofdbestanddelen van de opnieuw uitgegeven Radiator serie van het Canadese Godin Guitars......meer »»

Darkglass Alpha Omega 900 Centurion

Darkglass brengt speciale editie basversterker uit.

De Alpha Omega van het Finse Darkglass heeft al veel fans onder bassisten en nu komt er een gelimiteerde versie van de bekende Alpha Omega 900. En nee het is niet de naam van de nieuwe Transformers fi.....meer »»

Hook Amps' nieuwe alleskunner: de Wizard

Buizenamp met het gemak van een modeler

Hook Amps, het versterkermerk van Leendert Haaksma, heeft de Wizard uitgebracht: een moderne programmeerbare tweekanaals buizenamp die veel kan. Heel veel......meer »»

Joe Bonamassa kondigt zevende Epiphone signature aan

Ltd. Ed. 1960 Les Paul Standard 'Norm Burst' gebaseerd op "de gaafste vintage Les Paul Standard die ik ooit heb gezien" aldus JoBo

Joe Bonamassa struint continu de hele wereld af op zoek naar de mooiste vintage gitaren, maar hij vindt het ook belangrijk om in samenwerking met Epiphone betaalbare versies van die juweeltjes te make.....meer »»

Junkie XL Brass van Tom Holkenborg gelanceerd

Nu pre-order, release op 16 december

Tom Holkenborg is een van Nederlands succesvolste muzikanten, en waarschijnlijk ook de hardst werkende. Dit jaar schreef hij opnieuw drie soundtracks voor grote Hollywoodfilms, en in samenwerking met .....meer »»

D. Lakin bassen.

Oprichter Lakland bassen brengt nieuwe bassen uit.

Dan Lakin was een van de oprichters van Lakland bassen, basgitaren die een hybride waren tussen de Fender Jazz bas en de Music Man. Het merk is al lang succesvol en menig bassist heeft ermee op het po.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken