Tesla Trax

Tesla Trax

Mini daw in laatste software voor Tesla Model 3

In de laatste software update voor Tesla's Model blijkt een soort daw te zitten. Of dat nu verstandig is in verband met de veiligheid........meer »»

Korg Collection Triton

softwareversie van Korg's populaire workstation

Een tijdje geleden was er al een videoteaser, maar nu is het officieel. Korg komt met een plug-inversie van de Triton uit 1999.....meer »»

Blind Monk Instruments Navigator

Polyfone analoge synthmodule

Dit jaar zijn er al heel wat synthesizers uitgekomen van nieuwe of relatief onbekende merken. Op de drempel van het jaar voegt Navigator zich daarbij.....meer »»

Acustica Audio Celestial

Gratis creatieve sound-design plug-in

Alweer een kerstkado in de vorm van een gratis mixprocessor plug-in. Acustica Audio geeft Celestial weg, een plug-in voor 'texturizing and psycho-acoustic fx'.....meer »»

Mooer kondigt betaalbare GE250 multi-effect/modelingunit aan

Vloerprocessor boordevol effecten en ampmodellen plus Tone Capture-functie

Het is geen geheim dat Mooer een plek probeert te veroveren op de markt van multi-effect/modelingvloerprocessor waar Line 6 en Headrush op dit moment succes hebben. Wat we hier hebben lijkt op iets tu.....meer »»

Eastwood voor Peter Hook

Shergold-kopie met zes snaren

Peter Hook - ooit geinterviewd in dit magazine - kennen we natuurlijk allemaal als bassist van Joy Division, New Order en tegenwoordig van Peter Hook and the Light, waarmee hij het werk van de eerstge.....meer »»

CME Widi master

Draadloze midi/bluetooth transmitter

Wie zonder kabels met midi wil werken kan terecht bij CME. Hun Widi master kan twee midi apparaten of een midi apparaat en een Bluetooth device draadloos verbinden......meer »»

Native Instruments Raum

gratis reverb plug-in

Het is de maand van de kadootjes en ook Native Instrument doet mee met een geheel nieuwe galm plug-in die Raum heet, een waardebon en een giveaway.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken