Lâg Guitars presenteert de BlueWave-serie akoestische gitaren

Lâg Guitars presenteert de BlueWave-serie akoestische gitaren

Nieuwe Smart Guitar-modellen in de Smart Lâg-serie.

Na de release van de eerste Smart Guitar presenteert Lâg nu de nieuwe BlueWave-serie. Lâg maakt de Smart Guitar toegankelijker, zowel qua kosten als qua gebruik. De serie bestaat uit twee BlueWave 1.....meer »»

Palmer PWT 12: Powersupply met USB

Veelzijdige powersupply met mogelijkheid tot uitbreiding

Palmer heeft verschillende powersupply's voor pedalen en pedalboards. De PWT 12 IEC is het vlaggenschip met de meeste mogelijkheden......meer »»

Imposante, waanzinnige expressieve synth: de Waldorf Quantum MK2

Multitouch en multimemory

De Waldorf Quantum was al een verbazingwekkende synth, maar bij de MK2 gooit Waldorf er nog een schepje bovenop met een prima toetsenbord en veel meer geheugen......meer »»

Taylor Beacon: multifunctionele clip-on tuner

Tuner, metronoom, timer en lamp

Taylor brengt een clip-on tuner uit die zich onderscheidt door de vele functies. De Beacon is daarmee een handige multitool voor optredende gitaristen......meer »»

Ableton Live 12 gelanceerd: nieuwe look, betere workflow en nieuwe devices

Binnenkort review in Interface!

De update voor Live heeft een overzichtelijker en moderner uiterlijk, een prettiger workflow maar ook een aantal nieuwe klankgeneratoren en effecten. .....meer »»

Saramonic BlinkMe B2 - Microfoon met recorder voor streaming, podcasts, vlogs etc

Met touchscreen en grafische mogelijkheden

Allerlei merken zorgen voor een stortvloed aan producten gericht op ‘content creators’. Een opvallend product is deze draadloze microfoon met touchscreen van Saramonic. Je kunt er zelfs mee opneme.....meer »»

De Opus van Two Notes geeft je versterker- en kabinetsimulaties

Als DI of voor op je pealboard

De nieuwe Opus van Two Notes Engineering kan je zien als de volgende stap na de C.A.B. M+. Had deze de sound van één cleane versterker die je kon combineren met verschillende kabinetten, de nieuwe O.....meer »»

Audio-Technica presenteert een Hoofdtelefoon speciaal voor streaming, de ATH-M50xSTS

Podcasten is populair, niet alleen over allerlei relevante en minder relevante onderwerpen, maar ook als promotie voor je producties, je band, of je dj-activiteiten. Met de nieuwe ATH-M50xSTS van Audi.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken