SSL Plateverb

SSL Plateverb

Galmplaat voor de 21e eeuw

Hardware vormt nog steeds een belangrijk onderdeel van het Solid State Logic programma, maar software wint steeds meer terrein. Hun laatste creatie is een plate reverb plugin......meer »»

Dreadbox Telepathy Bundle

Eurorack polyfoon

Vanouds is de Eurorackwereld monofoon, maar je kunt natuurlijk ook polyfone setups maken als je voldoende modules hebt. Er komen steeds meer systemen die van zichzelf al polyfoon zijn. Dat geldt voor .....meer »»

Gforce Axxess

ARP op zijn toegankelijkst

GForce onderscheidt zich van andere makers van vintage synthplugins, door de liefde en zorgvuldigheid waarmee ze hun producten maken. Dat geldt zeker ook voor de nieuwe Axxess.....meer »»

Behringer synths

Nu echt te koop?

De stortvloed aan aankondigingen van Behringer clones van zowat de hele catalogus aan analoge synths zal je niet ontgaan zijn. Daadwerkelijk kopen was er vaak echter niet bij, maar nu druppelt er toch.....meer »»

DECEMBERACTIE! Neem nu een abonnement op Musicmaker met 50% korting

Slechts € 23,70 voor een heel jaar Musicmaker in de bus; dat is maar € 3,95 per editie

Neem nu een abonnement. Geef een jaarabonnement cadeau. Of vraag het als cadeau! Krijg 50% korting en ontvang heel 2024 Musicmaker in de bus (6 edities). Een eenmalige aanbieding, die loopt tot en.....meer »»

Moog Mariana

Laag in laagjes

het was spannend bij Moog; eerst bijna failliet, vervolgens overgenomen door megafirma InMusic. Gelukkig gaat het bedrijf gewoon door, met als laatste resultaat de Mariana plugin softsynth......meer »»

Lance Priester over het winnen van de Mentos Grote Prijs van Nederland

Nieuwe editie komt eraan - je kan je nu inschrijven!

In 2023 wonnen Lance Priester en zijn band Coeur de Mentos Grote Prijs van Nederland. Het leek daarna wat stil rondom hem, maar achter de schermen wordt hard gewerkt aan een EP die in 2024 uit zal kom.....meer »»

United Studio Technologies UT Twin87

Eeneiïge tweeling

United Studio technologies is misschien nog geen heel bekende naam bij ons, maar hun op de U 87 gebaseerde grootmembraan condensatormicrofoon is een bijzonder interessant product......meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken