Korg KingKORG NEO

Korg KingKORG NEO

Nu met zwanenhals

Een jaar of 10 terug bracht Korg de Kingkorg uit. Die is nu terug en met de zwanenhals lijkt het wel een Minkorg op stereoïden, maar het is een veel ambitieuzere synth......meer »»

Audient Oria

Immersive interface en controller

Wie zich bezig houdt met immersive audio als Dolby Atmos heeft behalve een meerkanaals audio interface ook een geschikte monitor controller nodig. De Oria belooft in dat opzicht een complete oplossing.....meer »»

NAMM 2024: Ernie Ball Music Man Joe Dart III...

is alweer uitverkocht.

Niet alleen staat de NAMM 2024 voor de deur maar is (of was) de nieuwe Joe Dart bas van Ernie Ball Music Man er ook!.....meer »»

NAMM 2024: Gibson Falcon 5 en Falcon 20 versterkers

Gibson amps are back!

Gibson brengt zijn Falcon versterker opnieuw uit in maar liefst drie varianten: 5 en 20 watt eenkanaals combo's en een 20 watt tweekanaals combo......meer »»

Microkorg 2

Als herboren!

Hij gaat al meer dan 20 jaar mee en is een van de best verkochte synths uit de geschiedenis. Reden genoeg voor een Microkorg versie 2. Op naar de komende 20 jaar?.....meer »»

Kali Audio LP-UNF

Compacte ultra-close monitoring

Er zijn veel situaties waarbij je monitors alleen op je werktafel naast de computer kwijt kunt, of je op lokatie wilt werken. Kali’s LP-UNF zijn dan een interessante oplossing......meer »»

NAMM 2024: Epiphone Rex Brown Thunderbird

Tbird voor Pantera-bassist

Pantera-bassist Rex Brown was al geëerd door Gibson met een dure, Amerikaanse Thunderbird en nu is het Epiphone-broertje gearriveerd......meer »»

Yamaha Seqtrak

Teenage Yamaha?

Ziet er uit als iets nieuws van Teenage Engineering, maar het is een nieuwe groovebox van Yamaha met een uiterlijk dat wel aan de TE OP-serie doet denken. Ingebouwde synths, drumcomputer en sequencer .....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken