NAMM 2024: Yamaha lanceert nieuwe generatie Pacifica’s

NAMM 2024: Yamaha lanceert nieuwe generatie Pacifica’s

Reflectone pickups en veel schakelmogelijkheden zorgen voor een ruim palet aan kwaliteitsgeluiden

NAMM 2024: Yamaha heeft zijn Pacifica-lijn gitaren uitgebreid met twee Professional- en twee Standard Plus-modellen. Ze hebben features waardoor de Pacifica niet langer de naam van uitsluitend instapm.....meer »»

NAMM 2024: Eko presenteert Baio B Multi-effect met vele, vele extra's

Het kan nóg kleiner!

We dachten dat de Fly Rigs van Tech21 NY klein waren. Dat het nog kleiner - en goedkoop! - kan bewijst het Italiaanse Eko met de Baio B......meer »»

NAMM 2024: Vintage Revo Series

Supreme Bass en Callen Bass

Vintage komt met een compleet nieuwe serie met 25 modellen, waarvan twee bassen. De Supreme (hoofdfoto) en Callen zijn lekker apart......meer »»

NAMM 2024 Steinberg IXO

Interface instapper

Twee nieuwe audio interfaces bij Steinberg met preamp, die ook de content producer zullen aanspreken. Compact en best betaalbaar......meer »»

NAMM 2024: Gamechanger Audio presenteert Mod serie effecten

Chorus, delay en reverb

Gamechanger Audio weet elk bestaand effect opnieuw uit te vinden met nieuwe klanken en functies. Zo ook de op NAMM gepresenteerde Mod serie, bestaande uit een chorus, delay en reverb die reageert op j.....meer »»

NAMM 2024: Fulltone is terug

Iconische OCD drivepedaal is weer leverbaar

Goed nieuws voor alle pedaalenthousiasten die al tijden de tweedehandssites afstropen op zoek naar het Fulltone OCD drivepedaal: het pedaal wordt opnieuw gemaakt door de effectbouwer uit Californië i.....meer »»

NAMM 2024 API TCS-II Channel Strip

Solokanaaltje

Het befaamde API komt met een channel strip gebaseerd op hun grote mixers. Deze nieuwe TCS volgt de eerste versie van 14 jaren geleden op......meer »»

NAMM 2024: DAngelico archtops en flattops

Excel EXL-1, Excel Style B en Premier Tammany, Gramercy en Fulton

D'Angelico presenteert in de betaalbare Premier serie drie nieuwe akoestische gitaren en brengt tegelijk twee archtops uit naar klassieke ontwerpen van John D'Angelico......meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken