Tom Holkenborg's SCORE Academy

Tom Holkenborg's SCORE Academy

Opleiding tot filmcomponist

Tom Holkenborg alias Junkie XL is een van de top filmsoundtrack componisten in Hollywood. Met zijn SCORE Academy biedt hij twee kandidaten een opleiding van een jaar tot score composer aan. Gratis!.....meer »»

Devin Townsend komt met nieuw signature model

De Framus Masterbuilt Townsend 7-string is opvolger van het zessnarige model

De Canadese zanger, gitarist, songwriter en producer Devin Townsend, die zijn album ‘Empath’ onlangs heeft vrijgegeven, komt met zijn nieuwe signature gitaar: de Framus Masterbuilt Townsend Stormb.....meer »»

Release van de Week: Beth Gibbons en The Polish National Radio Symphony - Symphony of Sorrowful Songs

Vandaag verschenen - 29 maart 2019

Zangeres Beth Gibbons, bekend van Portishead, komt met het nieuwe album ‘Symphony of Sorrowful Songs’. Ze heeft samen met het Pools Nationaal Radio-Symfonieorkest, onder leiding van dirigent Krzy.....meer »»

Ethan Johns - Premiere van onze Aquarium Sessions videos

Ethan Johns With The Black Eyed Dogs bij Musicmaker op de redactie!

Met trots presenteren we de première van Aquarium Sessions: miniconcerten bij ons op de redactie! Ethan Johns With The Black Eyed Dogs is de eerste formatie die onze kleine videostudio bezocht! Resul.....meer »»

Tweede editie van Hammond@Codarts

Een event waarin de Hammond centraal staat

De onmiskenbare sound van het Hammondorgel blijft muzikanten inspireren. De Rotterdamse kunstvakhogeschool Codarts is een van de weinige conservatoria die een studie Hammondorgel aanbiedt en om de ron.....meer »»

YouTube-kanalen voor de muzikant - deel 5

Adam Neely en Seth Everman

YouTube is een oneindige bron van beeldmateriaal. Ook op muziekvlak heeft het platform veel te bieden en het aantal YouTube-kanalen op het gebied van muziek maken groeit. Een maand lang - op woensdag .....meer »»

Basmannen, Joan Jett, The Stones en meer op In-Edit

Muziekdocu's en livemuziek in Amsterdam

Van 4 tot 7 april vindt In-Edit in Amsterdam plaats. Op deze vier dagen worden er veel muziekdocumentaires- en films vertoond, vaak gevolgd door livemuziek of paneldiscussies en wij pikten de leukste .....meer »»

Voorjaarseditie Vintage Guitar Show Veenendaal

Gitaren, versterkers en effecten zo ver het oog reikt

Op de voorjaarseditie van de Vintage Guitar Show, afgelopen zaterdag in Veenendaal, was het weer een gezellige drukte - meer gitaar als op deze al meer dan een kwarteeuw bestaande beurs wordt het niet.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken