Ruben Hoeke zet veiling op ten behoeve van Ecuadoraans weeshuis

Ruben Hoeke zet veiling op ten behoeve van Ecuadoraans weeshuis

Instrumenten en diensten van bekende muzikanten ter veiling

Gitaarvirtuoos Ruben Hoeke mobiliseert de Nederlandse muziekscene voor een veiling. Hij benaderde vele bekende Nederlandse muzikanten met de vraag of zij hiervoor een instrument of een ander attribuut.....meer »»

Paradise City tour en documentaire door Mario Goossens

Uitzendingen op Canvas en tour door België

In de docureeks Paradise City op Canvas tv gaat Mario Goossens van Triggerfinger op zoek naar de helende kracht van muziek in steden die geteisterd werden door natuurrampen of door toedoen van de mens.....meer »»

Programma No Mans Land

27 november: Musicmaker is partner

Wil je je laten inspireren door ervaren muzikanten en profs uit de muziekbusiness, je demo laten beoordelen en sowieso een leerzame middag beleven? Hou dan woensdagmiddag 27 november vrij. Dan ga je n.....meer »»

Release van de Week: Samantha Fish - Kill Or Be Kind

Vandaag verschenen - 20 september 2019

Samantha Fish was onlangs te gast op de redactie, ter ere van onze YouTube-videoserie Aquarium Sessions. Fish en Aquarium: een droomcombinatie. De Amerikaanse gitariste sprak er dan ook bubbelig over .....meer »»

De studiostek van Koen Herfst

Waar topdrummer aan melodieën sleutelt

In zusterblad Slagwerkkrant wordt hij al zes jaar achtereen verkozen tot beste drummer in de categorie hardrock/metal Benelux. Hij werkte met Armin van Buuren en Epica, richtte onlangs bluesrockband T.....meer »»

Q-Factory viert vijfjarig bestaan

Open dag op 21 september met optreden Will And The People

Het Amsterdamse muziekmakerscentrum Q-Factory bestaat vijf jaar en viert dit op zaterdag 21 september met een open dag, een foto-expositie en een indoor festival met onder andere de Britse band Will a.....meer »»

Release van de Week: Monomyth - Orbis Quadrantis

Vandaag verschenen - 13 september 2019

Monomyth heeft voor het eerst in zijn geschiedenis een bezettingswisseling meegemaakt. 'Orbis Quadrantis' (Suburban) is het debuut van gitarist Boudewijn Bonebakker, die na de deathmetal van Gorefest .....meer »»

Guitar Summit in Mannheim 27-29 september

Voor gitaristen en bassisten - beurs en workshops

Het is in Mannheim. Dat is 4½ uur rijden vanaf Utrecht. Of een kleine vier uur met de trein. Maar dan kun je ook een heel weekend bij wat ze zelf de ‘grootste gitaarshow van Europa’ noemen zijn. .....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken