De studiostek van Kraak & Smaak

De studiostek van Kraak & Smaak

Waar dansvloerkrakers geboren worden

Kraak & Smaak is al jaren een begrip in binnen- en vooral ook buitenland. Het producerstrio - bestaande uit Oscar de Jong, Mark Kneppers en Wim Plug - brak rond 2008 door met hun eclectische mix van e.....meer »»

Bijkletsen met Barry Hay

Over het nieuwe album, het leven en muziek

Golden Earring-zanger en Neerlands meest bonafide rockster Barry Hay en JB Meijers, producer en onder meer gitarist van The Common Linnets, ontmoetten elkaar tijdens de opnames van een tv-programma. H.....meer »»

Tos Amp Wizard Nieuwenhuizen

Op tour met dronemachine Sunn O)))

Het Amerikaanse Sunn O))) staat, zonder drummer, maar met een muur aan oude buizenversterkers, garant voor een intense sonische ervaring. De unieke aanpak heeft de band een ware cultstatus opgeleverd.....meer »»

Release van de week: Taylor Hawkins & The Coattail Riders - Get The Money

Vandaag verschenen: 8 november 2019

Het derde album alweer van de band rond Foo Fighters-drummer Taylor Hawkins. Volgens velen – waaronder vader en zoon Taylor (Roger & Rufus) – is hij het vleesgeworden archetype van de rockdrummer,.....meer »»

G&L Fallout

De eerste short scale van G&L - ontworpen door Leo!

In aanloop naar de NAMM in januari, komt G&L met een geheel nieuwe bas. De Fallout is short scale en voorzien van racestrepen. Iedere muzikant weet natuurlijk dat instrumenten met racestrepen harder g.....meer »»

Release van de Week: Stakbabber

Vandaag verschenen - 1 november 2019

Stakbabber is een band die veel meer aandacht verdient. Waarom lees je hieronder. De Amsterdamse postpunkband maakte met Polarized al een parel van een plaat en de opvolger is nog beter. Vandaar dat z.....meer »»

Release van de Week: Van Dik Hout - Een Nacht Eeuwigheid

Vandaag verschenen - 25 oktober 2019

Al sinds 1985 maken Dave Rensmaag, Benjamin Kribben, Sandro Assorgia en Martin Buitenhuis muziek - drummer Louis de Wit kwam er in 1989 bij en vertrok in 2018- en ze doen dat al zo'n 30 jaar onder de .....meer »»

Release van de week: Kraak & Smaak - Pleasure Centre

Vandaag verschenen: 18 oktober 2019

Al sinds het verschijnen van debuutalbum Boogie Angst in 2005 reist het dj- en producerstrio Kraak & Smaak met hun mix van elektronica, funk, disco en house de hele wereld over. Vandaag verschijn het .....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken