Release van de Week: Jett Rebel - Pre-Apocalypse Party Playlist

Release van de Week: Jett Rebel - Pre-Apocalypse Party Playlist

Vandaag verschenen - 20 augustus 2021

Pre-Apocalypse Party Playlist is een van de belangrijkste Nederlandse releases van dit jaar. Niet alleen is het een zeer fijn en zeer divers album, maar Jett Rebel voelt zich na zijn werk met onder me.....meer »»

Popronde 2021 begint 11 september

'Betaald maar nog steeds laagdrempelig'

Popronde 2021 gaat 11 september van start in Nijmegen. Door corona-maatregelen iets anders dan we gewend zijn: De focus verschuift van de horeca naar culturele locaties. Want daar mogen wel concerten .....meer »»

Release v/d Week: Tricklebolt - Live At The Drive In

Epische riffs en brullende motoren

Een wereldwijde primeur in de handen van een Sallandse vriendenband: het allereerste drive in-concert vastgelegd voor de eeuwigheid. Tricklebolt flikte het. En hoe! .....meer »»

Première Blaudzun in La Belle Époque videoserie

Gibson Sessions met Judy Blank, Kim Janssen, Anne Soldaat en Blaudzun

Vandaag is er de première van de eerste video van de Gibson Sessions videoserie met La Belle Époque, waarin in de maand augustus elke vrijdag een nieuwe video wordt gepresenteerd, met respectievelij.....meer »»

Popronde gaat 11 september van start - luister naar onze podcast De Voorronde

Eerste drie weken met de 1,5 meter regel, daarna hopelijk los

Popronde 2021 gaat hoe dan ook door. Dat heeft de organisatie laten weten. Als het moet volgens de regels, zoals de 1,5 meter, maar zodra het kan met alle regels losgelaten. De eerste drie weken, dus .....meer »»

Kleerscheuren maken de man

Het geheim achter enkele Balthazar-sounds

Belgische top-indieband Balthazar staat bekend om zijn unieke sounds. Tijdens ons interview met frontman Maarten Devoldere - te lezen in Musicmaker #484! - vroegen we hem natuurlijk het hemd van het l.....meer »»

7 vragen aan Anne Soldaat

'Tijdens de solo viel ik achterover in het drumstel'

Anne Soldaat (56) is een van Nederlands meest gewaardeerde gitaristen. Hij is een veelgevraagd sessiemuzikant en speelde in de welhaast legendarische indie-band Daryll-Ann. Maar de muziek onder zijn e.....meer »»

Sloper - het onwaarschijnlijke kwartet met Cesar Zuiderwijk en Mario Goossens

Twee drummers, twee gitaristen

Sloper heeft niet minder dan twee topdrummers als stralend middelpunt: Cesar Zuiderwijk van Golden Earring en Mario Goossens van Triggerfinger. Maar zij zijn natuurlijk nergens zonder de inbreng van d.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken