Terugluisteren: Musicmaker Radio uitzendingen rondom MM499, maart-april 2024

Terugluisteren: Musicmaker Radio uitzendingen rondom MM499, maart-april 2024

Elke donderdagavond op Pinguin Radio, 21.00-22.00u

Musicmaker Radio! Elke donderdag van 21.00-22.00 uur een uur lang muziek die met de lopende editie te maken heeft, met wat we op onze website en socials publiceren, of muziek gekoppeld aan de events d.....meer »»

Release van de Week: Clocktopus - Clocktopus * The And Scene

Vandaag verschenen: 15 maart 2024

Een aantal muziekvrienden ontmoeten elkaar in Thailand, zetten een houtje-touwtje studio in elkaar midden in de jungle en komen twee maanden later terug met een album. Vergezocht? Ja. Geslaagd? Ja! He.....meer »»

Subterranean Street Society brengt album Bleep uit

Kijk de live versies in onze Aquarium Sessions videoserie

Subterranean Street Society komt vandaag, 8 maart, uit met hun vijfde album, Bleep. Wij zijn trots dat het trio een paar van de nummers van het album live in ons aquarium uitvoerde. Bekijk deze Aquari.....meer »»

De JBL & Martin Garrix Music Academy is terug

3 dagen leren en creëren in Martin garrix STMPD studio

De JBL & Martin Garrix Music Academy is terug en getalenteerde artiesten van over de hele wereld kunnen zich vanaf vandaag weer inschrijven. De Music Academy verwelkomt nieuwe talenten voor het exclus.....meer »»

ESNS 2024 - wat we opstaken op de conferentiedagen

Van immersive tot fair pay

De Europese muziekindustrie was in januari vier dagen in Groningen bij elkaar voor showcases en ‘conference’. Over de showcases lees je elders op Musicmaker.nl een mega-verslag. In dit artikel lee.....meer »»

Johan is terug!

En The Great Vacation is weer een juweeltje.

Johan is terug en dit keer schreef Jacob de Greeuw alle songs samen met Robin Berlijn. Wij spraken de heren uitgebreid in Musicmaker......meer »»

De nieuwe Musicmaker is uit

Editie 499 met een Eurosonic-Noorderslag Special, Johan en veel meer

Musicmaker 499 is uit en ook deze keer staat het magazine weer vol tests, interviews, reportages en achtergrondverhalen......meer »»

Eerste selectie van 27 acts voor de Mentos Grote Prijs van Nederland bekendgemaakt

De legendarische competitie is terug

De Mentos Grote Prijs van Nederland 2024 is in volle gang! Uit honderden aanmeldingen zijn 27 acts geselecteerd om binnenkort in Wisseloord een video te gaan opnemen. Tot 18 februari worden er nog 3 M.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken