Darkglass Electronics Microtubes Infinity

Darkglass Electronics Microtubes Infinity

Veelzijdig nieuw pedaal van Darkglass

Wil je een distortion, compressor, amp simulator en DI in één? Met dit pedaal van Darkglass kan dat......meer »»

Roland introduceert de SPD-SX Pro

Complete facelift voor Rolands sample-klassieker.

De Roland SPD-S mag je gerust de standaard voor alle samplepads noemen. Al bijna 20 jaar kun je met de karakteristieke 9 pads samples aan je kit toevoegen. De laatste écht grote update is inmiddels a.....meer »»

Zoom R12 MultiTrak

Portastudio met synth en drums

Ondanks laptops met daw's blijft Zoom geloven in de 'dedicated' hardwarerecorder. En met reden want betrouwbarheid, compactheid en gemak gaan daarbij hand in hand, enne... de R12 is ook een audio inte.....meer »»

GRBass Pocket + SuperLight

Compacte en lichte producten van GRBass

Het nog relatief jonge GRBass zette de baswereld op zijn kop met extreem lichte speakerkasten. En het kan nog lichter......meer »»

Roland SPD-SX PRO

Drumpad wordt volwassen

Al lang geleden zette Roland met de SPD de standaard voor drumpad controllers. Deze klassieker werd steeds verbeterd en nu is er een zeer uitgebreide en uitgekiende Pro-versie.....meer »»

Fender Rumble 800

Fender's grootste bascombo tot nu toe.

De Rumble combo's van Fender zijn makkelijk in gebruik en passen prima in de huiskamer. De nieuwste telg is klaar voor het grote podium......meer »»

Intech Knot

Midi interface zonder computer

Met een usb midi interface heb je alles om vanuit je daw en met midi controllers midi apparaten aan te sturen, maar zodra je wilt jammen of live wilt spelen, wordt het lastiger. Wat als je geen zin he.....meer »»

Korg drumlogue

hybride drumbeest

Wacht eens even... zou Korg niet met een drumcomputer komen? Begin 2021 kondigde ze inderdaad de drumlogue aan, maar nu pas is ie - bijna - te koop......meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken