Behringer Dual-Phase

Behringer Dual-Phase

Kopie van de Ueberphaser

Als het om phasers gaat is er natuurlijk de EH Small Stone, maar het echte werk is/was de Mu-Tron Bi-Phase. Behringer introduceert hun kopie onder de naam Dual-Phase.....meer »»

Verslag Snarenplukkers in Wild Verband met Wouter Planteijdt

BJ Baartmans en Wouter Planteijdt

Voor het theaterprogramma Snarenplukkers in Wild Verband nodigt gitarist BJ Baartmans dit seizoen acht topgitaristen uit. Deze talkshow is een ode aan de gitaar, waarbij Baartmans met de gastgitariste.....meer »»

Release van de week: Personal Trainer - Big Love Blanket

Vandaag verschenen - 4 november 2022

Daar is die dan, het debuutalbum van Personal Trainer! In de eerste singles 'Rug Busters' en 'Former Puppy' hoorde we al de veelzijdigheid van de band. Nu het album in zijn volledigheid te beluisteren.....meer »»

Een nieuwe kleur voor de Fender Jaguar Johnny Marr....

.....en een signature Souldier strap

Johnny Marr ken je natuurlijk van The Smiths en later solo, van The Killers, Modest Mouse, The The, The Pretenders en The Cribs. Fender heeft al even een signature voor hem uit en deze is nu verkrijgb.....meer »»

Ludwig Classic Hardware in nieuw vintage jasje

Opfrisbeurt voor Ludwig's klassiekers

Vintage is hip, en ieder zichzelf respecterend merk heeft tegenwoordig een reeks flatbase stands in de catalogus. Ook bij Ludwig kun je al een paar jaar een set mooie vintage ogende stands uitkiezen, .....meer »»

Sabian HHX Anthology serie gaat terug naar de essentie

De essentie van een een bekken volgens Jojo Mayer

Sabian en Jojo Mayer hebben voor de derde keer een nieuwe reeks bekkens ontwikkeld. Na de HHX Fierce en Omni bekkens komt het Canadese merk nu met een reeks bekkens die volgens Mayer een terugkeer naa.....meer »»

Yamaha DTX-6 series

Gespierde middenklasse e-kits

Ben je op zoek naar een serieuze elektronische set die niet gelijk je complete bankrekening leegtrekt? Dan heb je bij de Yamaha DTX-6 range heel wat te kiezen. De DTX-6 is er in verschillende uitvoeri.....meer »»

Terugluisteren: Musicmaker Radio uitzendingen bij de sept-okt editie Musicmaker - met muziek uit de nieuwste editie

Elke donderdagavond op Pinguin Radio, 21.00-22.00u

Musicmaker Radio! Elke donderdag van 21.00-22.00 uur een uur lang muziek die met de lopende editie te maken heeft, met wat we op onze website en socials publiceren, of muziek gekoppeld aan de events w.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken