aanmelden
23 mei: Muzikantendag en GPvNL
Musicmaker is partner!
Events 16-03-2020 11:58
We gaan er voorlopig maar vanuit dat de Corona-crisis eind mei bezworen is, want de Muzikantendag komt er aan! Op deze dag in de Melkweg in Amsterdam kun je veel leren om je muziek vooruit te helpen. En ‘s avonds is er de finale van de Grote Prijs Van Nederland. Musicmaker is partner van beide events!

openingsfoto: Richard Tas

De jaarlijkse Muzikantendag vindt weer plaats in de Melkweg en het ertegenover gelegen Cinecenter. Tijdens deze niet te missen dag kun je je demo laten beluisteren door professionals, workshops en flitscolleges volgen over allerlei zaken waar je als muzikant tegenaan loopt, netwerken met professionals uit de muziekbiz en nog veel meer! Musicmaker is natuurlijk aanwezig en we zullen plaatsnemen in het demopanel. In de speciale Interface Magazine Room zal ons zusterblad Interface vijf hands-on panels/workshops organiseren, gericht op recording en producing. Dat wordt bijzonder!

Grote Prijs Van Nederland
Tot 31 maart kun je je nog inschrijven voor de Grote Prijs Van Nederland. Eind april zullen in Zwolle, Utrecht, Rotterdam en Eindhovende halve finales gehouden worden, waarna het op 23 mei ’s avonds tijd is voor de grote finale in de Melkweg. Acht bands/acts strijden dan om de eerste plek.

Musicmaker Muzikantenprijs
Naast de prijs voor de algemene winnaar, zijn er nog twee prijzen: de publieksprijs en de Musicmaker Muzikantenprijs. Deze Musicmaker Muzikantenprijs reiken wij uit aan de muzikant die wij de meest indrukwekkende muzikant van de avond vinden, vanwege sound, eigen stem, virtuositeit, of een andere reden.
Behalve de eer, krijgt de winnaar een prijzenpakket én een interview in Musicmaker!

Klik hier voor de inschrijfformulier voor de Grote Prijs Van Nederland.

Hou voor het programma van de Muzikantendag deze site en onze social media in de gaten!