aanmelden
Paranormale Squiers
7 nieuwe modellen in de Paranormal Serie
Merknieuws 08-06-2020 12:17
Fender heeft de Parallel Universe serie, waarbij specificaties van verschillende modellen door elkaar worden gehusseld. De nieuwe Paranormal serie van Squier lijkt daar wel wat op en bevat vergeten modellen en fantasiecreaties.

Toronado
Hij zag het levenslicht in 1998, maar komt nu terug, deze Toronado met zijn asymmetrische body, dubbele humbucker en brug waarbij de snaren door de body lopen. De mensuur is met 24,75 inch lekker kort.

Offset Telecaster
De specificaties van een Telecaster, aar dan met de body van een Jazzmaster, dat is de Offset Telecaster. De elementen zijn door Fender ontworpen.

Cyclone
Een andere mash-up is de Cyclone met de elementen en brug van een Strat, de compacte body van een Mustang en de elektronica van een Jaguar. Ook deze gitaar heeft een mensuur van 24,75 inch. 

Super-Sonic
Misschien we de vreemdste gitaar is de Super-Sonic met zijn omgekeerde body en kop en dubbele Atomic humbuckers die ideaal zijn voor zware sounds.

Cabronita Telecaster Thinline
De Cabronita was oorspronkelijk een Telecaster met Filter'Tron elementen en syling zoals we ook hier zien. Deze versie heeft echter dor Fender ontworpen Jazzmaster elementen en een semiholle body. 

Baritone Cabronita Telecaster
De Cabronita komt ook uit in een Baritone versie. Zonder holle body, maar wel met ook de Jazzmaster elementen. 

Jazz Bass '54
Een bas mash-up mag niet ontbreken, en dus zien we de '54 Jazz Bass. In dat jaar bestond de Jazz Bass nog niet, alleen de Precision. En dus krijg je het comfort van de J met de uiterlijke kenmerken van een P. 

Meer info: www.squier.com