aanmelden
FabFilter Saturn 2
Stevige update voor multiband saturator plug-in
Merknieuws 20-05-2020 09:32
FabFilter geeft Saturn een serieuze update in versie 2. Met een nieuwe look, nieuwe distortion models en diverse nieuwe features, kan deze plug-in er weer stevig tegen aan

Saturn is een multiband distortion en saturation plug-in met een groot bereik aan sounds, van subtiel opwarmen tot stevig vervormen. De user interface heeft een nieuwe look gekregen, waarbij de modulatie direct zichtbaar is in het venster. Je kunt kiezen uit 4 afmetingen of de plug-in schermvullend maken.Het aanbod aan distortion models is helemaal herzien en er werden 12 nieuwe models toegevoegd. De collectie van 28 models omvat o.a. buizen, tape, transformators en gitaar amps en er zijn ook 5 speciale presets om je sound op onconventionele manier te vervormen. Voor elk van de 6 instelbare frequentiegebieden kun je afzonderlijk Drive, Mix, Feedback, Dynamics, Tone en Level bepalen. In de uitgebreide modulatieafdeling vindt je 16-staps lfo's, X/Y controllers, envelope generators, envelope followers en midi cc inputs om parameters te moduleren. Wat de modulatie precies doet zie je direct in het plug-in venster.

De plug-in biedt verder natuurlijk de bekende FabFilter features als oversampling, midi learn, linear phase, solo per band, M/S processing en een interface met optimale visuele ondersteuning en een frequency analyzer.

Saturn 2 werkt als 32/64 bit vst2, vst3, au, aax native en Audiosuite plug-in en kost € 129,-

 

Meer informatie