aanmelden
Radial Engineering HDI
Topklasse DI box met saturation en opto compressor
Merknieuws 14-05-2020 09:46
DI-boxen zijn meestal simpele kastjes die de impedantie van de input aanpassen om zo gitaren en keyboards op je mixer of interface aan te kunnen sluiten. De Radial HDI heeft echter veel meer te bieden.

Je ziet het al aan de vele knoppen en schakelaars en aan de grote VU-meter, dit is geen doorsnee DI box. Binnenin zitten Jensen trafo's voor de aanpassing van de impedantie. Je kunt de input oversturen met de Level knop, de Color knop varieert het karakter tussen buizen amp, saturation en clean signaal. Met een driestanden schakelaar activeer je de Opto compressor en er is een High-pass filter met drie standen. De Presence geeft je wat extra helderheid in midden en hoog. Je kunt dus de input naar smaak bijkleuren met alle regelaars. Verder is er nog een ground lift schakelaar en een -15dB padswitch voor de output. Dankzij de meegeleverde adapters is de HDI in een 19” rack te monteren.

Hij heeft jack input en thru op de voorkant en achterop vind je XLR line en Mic outputs, jack in en outputs en een speciale minijack input voor synths. De HDI kost 800 Dollar.

 

Meer informatie

Distributie: FACE-BE bvba, +32 3 844 6797

www.face-be.eu, www.radialeng.com