aanmelden
Kurzweil SP6
Lichtgewicht stagepiano
Merknieuws 12-09-2017 16:59
De Kurzweil SP6 is het nieuwe paradepaardje van Kurzweil. Deze lichtgewicht stagepiano heeft een vernieuwde LENA-processor waardoor de SP6 dezelfde geluidskwaliteit heeft als de Forte SE- en PC3-piano's.

Hij beschikt over dezelfde klanken als in de Forte SE, uitgebreid met een selectie van de PC3-serie en de KORE 64. Bijzonder zijn de ToneReal-orgelgeluiden van klassieke Hammonds, Voxjes en Farfisa's. Het klavier bestaat uit 88 Hammer Action-toetsen, met tien standen voor de gevoeligheid. Het mooie aan dit alles: hij weegt slecht twaalf kilo. 

De SP6 heeft 32 effecten, waaronder Reverb, Delay, Chorus, Flanger, Phaser en Distortion. Door middel van pedalen stuur je de verschillende effecten aan. De vier onafhankelijke arpeggiators hebben tap tempo-knoppen. Met de vijf Favorite-knoppen kun je je favoriete presets laden. 

Bovenop de SP6 zitten een pitch- en een modulatiewiel, die je ook kunt gebruiken om te transponeren. Verder heeft de SP6 de FlashPlay-technologie. Hiermee kun je het totaal van 2GB aan samples direct laden. Wil je verder aan de SP6 sleutelen? Dat kan met de externe software voor Mac OX S, Windows en iOS-apparaten.

Prijs: € 1426,81
Importeur: Sound Service (www.kurzweil.com)