De november/december-uitgave van Musicmaker is uit!

Met Wies, De Toegift, Ciel, Boudewijn de Groot en veel meer.

Muzieknieuws 06-10-2023 15:10

Musicmaker 497 is uit en deze wintereditie staat weer vol voer voor muzikanten. Naast tests, columns, productnieuws en achtergrondartikelen, lees je interviews met Wies, Ciel, Boudewijn de Groot, De Toegift, Max Hell en veel, veel meer.

We trappen deze Musicmaker af met de columns van Wim en Willem en - naast veel nieuws - een interview met Eut dat helaas gaat stoppen. Wies gaat daarentegen steeds een stapje groter en het poptrio is dan ook het onderwerp van ons coverinterview.

We interviewden daarnaast twee heren van De Toegift, die in december een songwriting clinic namens Musicmaker geven, tijdens No Man's Land in Utrecht. Waarom Ciel een echte internationale band is - met een Nederlandse frontvrouw - en waarom ze Brighton als uitvalsbasis kozen? Ook dat lees je in deze editie van Musicmaker. 


Natuurlijk hebben we weer veel productnieuws (stage + studio) voor je, we besteden aandacht aan het nieuwe distributieplatform Make Waves en we duiken in alle muziekopleidingen in Nederland en België. We bezochten de studiostek van Dillon Lewis en Boudewijn de Groot koos vijf albums die hem inspireerden. Verrassende albums.



Verder? Natuurlijk lees je weer veel Nederlandse en Vlaamse recensies, we blikken vooruit op No Man's Land en Amsterdam Guitar Heaven, we bezochten het Popronde openingsfeest en natuurlijk pikten we er weer drie bands voor je uit, die we in de spotlights zetten. Max Hell vertelt over zijn gewoontes 'on the road' en dan hebben we nog tests van JBL, Crafter, Sonor, Audio-technica, Fender en Palmer.

Nieuwsgierig geworden? Je bestelt de nieuwe Musicmaker met iDeal en zonder verzendkosten via muziekmagazines.nl.

 

 

 

 

 

zoeken
zoeken