Play, Create, Connect met gratis Positive Grid BIAS FX Mobile

in tijden van corona

Muzieknieuws 04-04-2020 11:04

Positive Grid nodigt muzikanten uit om de volledige versie van BIAS FX Mobile gratis te downloaden. Muzikanten thuis en iedereen die wil creëren kan BIAS FX Mobile downloaden - en alle expansiepacks, versterkers, effecten en functies uitproberen - zonder kosten voor 90 dagen.

Positive Grid, maker van de veelgeprezen BIAS FX 2-desktopsoftware, nodigt gitaar- en bassisten uit om met hun BIAS FX Mobile-applicatie een 90-dagen GRATIS volledige download te maken. Gebruikers kunnen de app downloaden voor de komende 14 dagen, van 25 maart tot 8 april 2020, en elke functie die wordt aangeboden in de BIAS FX Guitar Amp & Effects app gratis gebruiken. Download de app en meld je aan voor een nieuw ToneCloud account om alle functies en uitbreidingspakketten die BIAS FX te bieden heeft te ontgrendelen.

BIAS FX Mobile is een applicatie die van een iOS-apparaat een gitaarversterker en effectenprocessor maakt die is gebouwd op de backbone van Positive Grid. Net als de desktopversie wordt de BIAS FX-app ook geleverd met een bibliotheek vol gitaar- en basversterkers, effectpedalen en studiorekken.

BIAS FX Mobile integreert ook naadloos met de BIAS AMP 2 Mobile en BIAS Pedal Mobile applicaties van Positive Grid. Cross-platform ToneCloud® toegang stelt gebruikers in staat om duizenden presets te delen en te downloaden.

BIAS FX Mobile ondersteunt IAA, om te kunnen koppelen met andere iOS-muziekapplicaties, en ook ondersteunt het AudioBus, AUM, GarageBand, Cubasis en meer. BIAS FX Mobile kan ook worden bestuurd voor live gebruik met behulp van een eenvoudige LiveView-controller, dus nu kun je je volledige installatie overal mee naartoe nemen!

BIAS FX Mobile is GRATIS beschikbaar in de App Store voor gebruik gedurende 90 dagen als u downloadt van 25 maart 2020 tot 8 april 2020. Download de app hier en meld je aan voor een nieuwe, gratis ToneCloud account.

 

Positive Grid www.positivegrid.com

 

 

De redacties van onze muzikantenbladen Musicmaker, Slagwerkkrant, Gitarist, Interface en De Bassist slaan de handen ineen om zoveel mogelijk van dit soort positieve muziekinitiatieven te promoten. Heb jij zelf een mooi project opgezet of ben je iets tegen gekomen waar je enthousiast over raakte? Laat het ons weten!

zoeken
zoeken