Achterhoekse Band Competitie

Inschrijving is nu geopend (tot 10 februari!)

Muzieknieuws 17-01-2018 14:40

Alweer voor de achtste keer komt de Achterhoekse Band Competitie (ABC) er aan. Net als vorig jaar geen voorrondes, maar één spannende avond in de DRU Cultuurfabriek in Ulft waar de deelnemende bands zullen strijden om flinke prijzen!

De Achterhoekse Band Competitie is een gezamenlijk initiatief van het festival Huntenpop en de DRU Cultuurfabriek. Het wil talentvolle bands een kans geven zichzelf in de kijker te spelen.

Er geldt maar één beperking voor deelname en dat is dat je een ‘aantoonbare’ link met de Achterhoek/Gelderland moet hebben.

Het prijzenpakket is de moeite waard:
-Een optreden op Huntenpop
-Studiotijd in de Silvox Studio
-Een fotoshoot met een professionele popfotograaf
-Een clinic ‘muzikaal ondernemen’ door Popgilde
-Een jaarlidmaatschap op Behind The Corner en een artikel in Behind The Corner Popmagazine

Allemaal prachtige prijzen om je muzikale loopbaan flink op weg te helpen! Aanmelden kan tot 10 februari 2018 door een email te sturen naar abc@huntenpop.nl. Stuur een korte bio, een bandfoto, contactgegevens en een link naar online demo-materiaal, bij voorkeur YouTube, mee. Verder moet je in staat zijn tenminste 25 minuten aan eigen werk te kunnen spelen, een beetje podiumervaring hebben en natuurlijk beschikbaar zijn op zaterdag 7 april.

Een jury zal selecteren op kwaliteit en genre en bepalen welke bands op het podium mogen tijdens de Achterhoekse Band Competitie om te strijden om het prijzenpakket!

 

 

zoeken
zoeken