aanmelden
Inschrijving geopend voor De Grote Prijs Van Nederland
Nieuwe programmaonderdelen toegevoegd
Muzieknieuws 13-09-2017 16:14
Vanaf nu kun je je weer inschrijven voor De Grote Prijs Van Nederland. Naast de reguliere competitie zijn er nieuwe programmaonderdelen toegevoegd. Zo is er een Talent Programma en worden er verschillende masterclasses georganiseerd.

De Grote Prijs Van Nederland is sinds 1983 dé competitie voor jonge talentvolle popmuzikanten. Jaarlijks worden er tijdens de finale prijzen uitgereikt in de categorieën Hiphop, Singer-songwriter en Bands/Electronics. Vanaf dit jaar zijn er dus ook het Talent Programma en de masterclasses. Deze lopen parallel aan de competitie.

Vernieuwing
Alle deelnemers die door de eerste ronde komen, doen mee aan het nieuwe Talent Programma. Ze krijgen begeleiding van een team experts dat hen door middel van coaching, bootcamps, gesprekken en live-sessies klaarstoomt. Iedere deelnemende artiest wordt gekoppeld aan een Grote Prijs-manager. Dat zijn mensen die werkzaam zijn in de muzikale sector. Die managers zullen nog worden bekendgemaakt.

Tijdens de masterclasses vertellen verschillende gasten over thema’s waar muzikanten mee worstelen. Met het publiek bespreken zij de uitdagingen waar je als Nederlandse popmuzikant mee te maken krijgt. De verschillende sprekers die de masterclasses gaan geven zijn nog niet bekend.

Bekende deelnemers
Verschillende Nederlandse artiesten hebben meegedaan aan De Grote Prijs. Van Typhoon tot Eefje de Visser en van Lucky Fonz tot Ali B. Allen hebben ooit in de finale gestaan van de competitie. Nu zijn het zeer succesvolle artiesten geworden.

Je kunt je inschrijven via www.groteprijsvan.nl. Daar vind je ook meer informatie over de voorwaarden.

 

 

 

Eefje de Visser won de GPVNL in 2009.