aanmelden
World Domination-sessie over social media
Op naar muzikale wereldheerschappij
Muzieknieuws 08-09-2017 12:25
Na twee netwerksessies van World Domination in Deventer strijkt de reeks op woensdag 20 september voor het eerst neer in Nijmegen, met een avond vol tips en trucs over het inzetten van sociale media.
 
De netwerkserie wordt georganiseerd door productiehuis Oost-Nederland. De avond begint om 19:00 uur in het café van Doornroosje (Stationsplein 1, Nijmegen) en entree is gratis. Te gast zijn Anna Oosterling (Typhoon, Chef'Special), Kelvin Bolink (dj Pyrodox) en Wout Kemkens (Shaking Godspeed, Donnerwetter, ex-Zwarte Cross). Zij vertellen tijdens de sessie hoe je als artiest meer haalt uit je sociale media. Kortom: hoe zet je sociale media nu echt slim in als onderdeel van je muzikale werelddominatie? Aan het einde van de avond is er een demopanel om je muziek rechtstreeks onder de aandacht te brengen bij de aanwezige professionals. Je kan daarvoor één track meenemen op cd, usb of op telefoon, op de avond zelf wordt een aantal tracks uitgeloot en live afgespeeld. 
 
 
World Domination vindt ongeveer om de maand plaats en toegang is altijd gratis. De bijeenkomsten zijn afwisselend in Gelderland en Overijssel, kijk voor meer info op www.oninternet.nl of het Facebook-event.