aanmelden
I4-Muzique trekt in bij Keymusic
Unieke samenwerking muziekwinkels
Muzieknieuws 07-09-2017 11:16
Muziekwinkelketen Keymusic en studiogear specialist I4-Muzique gaan samenwerken. Het pand in Eindhoven waarin Keymusic zijn verschillende instrumenten verkoopt, is vanaf nu ook de plek waar je terecht kunt voor je studio-inrichting, synthesizers en andere DJ-gear die I4 aanbiedt.

De van oorsprong Belgische winkelketen Keymusic heeft achttien fysieke winkels in de Benelux en een divers en uniek aanbod aan muziekinstrumenten, licht en geluid. In Nederland heeft Keymusic zeven winkels, onder andere Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven. In de vestiging in Rotterdam vind je trouwens ook ons Musicmaker Stage, waar regelmatig bands en artiesten optreden.Een indruk van Keymusic Eindhoven

I4-Muzique

I4-Muzique is een Eindhovense muziekwinkel die is gespecialiseerd in DJ-gear, synthesizers en studio-inrichting. Daarnaast bouwt de winkel computers voor in de studio of voor live-optredens onder de naam Eye4 computers.

Online
Klanten zullen er niet veel van merken, behalve dat het aanbod nog gevarieerder wordt. I4-Muzique zal per 4 september 2017 intrekken bij Keymusic in het pand aan de Generaal Bothastraat 3 te Eindhoven. De oude vestiging van I4, Hoogstraat 151, wordt niet langer gebruikt als winkel. Online kunnen klanten nog steeds bij beide webshops terecht. Geleidelijk aan worden producten van I4 geïntegreerd binnen de webshop van Keymusic. 

www.keymusic.com www.i4-muzique.nl