aanmelden
Revolve Music
Een profi website voor je muziek
Muzieknieuws 10-08-2017 09:52
Ondanks alle mogelijkheden op social media, is het nog steeds van harte aan te bevelen een eigen website te hebben. Een website geeft je een duidelijk herkenbare plek op het internet, staat los van trends in social media, je kunt er downloads aanbieden (muziek, persfoto’s, rider) en de data van je bezoekers gaat naar jou in plaats van naar Mark Zuckerberg. Revolve is een mooi nieuw initiatief dat je eenvoudig een professionele website geeft.

Natuurlijk kun je ook met Wordpress vrij simpel een eigen website bouwen, maar de mogelijkheden zijn niet altijd ideaal voor muzikanten. Heb je geen verstand van de techniek, maar wil je wel een professionele artiestenwebsite die goed vindbaar en op alle fronten up-to-date is, dan is Revolve de moeite van het checken waard.


In een paar klikken heb je je eigen website staan, die je op allerlei manieren naar je eigen smaak kunt aanpassen en die er op pc, tablet en smartphone altijd goed uitziet. Helaas niet helemaal gratis, maar voor € 4,95 per maand heb je al het ‘Lite’ pakket waar je best een tijd mee uit de voeten kunt.
start.revolve-music.com/welcome