aanmelden
Harlequin Fest: een nieuw Rotterdams rockfestival
Band organiseert platform voor talent
Muzieknieuws 07-08-2017 14:27
Darkrockband Kid Harlequin organiseert op 1 oktober 2017 de eerste editie van Harlequin Fest in poppodium Baroeg, Rotterdam. Dit nieuwe indoor festival moet uiteenlopende Rotterdamse rockbands een podium bieden. De eerste zeven acts staan al te trappelen.

Als niemand het doet, doen we het zelf wel: met die gedachte organiseert de Rotterdamse darkrockband Kid Harlequin het indoor muziekfestival Harlequin Fest, wat een jaarlijks muziekfestival moet worden. Dit met als doel om diverse opkomende Rotterdamse rockbands aan een publiek te kunnen voorstellen. Op zondag 1 oktober 2017 staan de eerste zeven uiteenlopende acts uit diverse rockgenres op het podium van Baroeg zich in het apezuur te werken.


Kid Harlequin (foto: Marcel van Leeuwen)

Naast Kid Harlequin, initiator en mede-organisator, spelen ook: Order Of The Emperor (hardrock), Life's Electric (rock), Playgrounded (electric/hardrock), Golden Caves (progressive rock), The Hearted (pop/punkrock) en Fruit Of The Original Sin (alternative/electronic rock). Met het gevarieerde programma wil Harlequin Fest de havenstad meer rockallure geven en zijn rockscene verstevigen.


Life's Electric - King Of Second Chances

Ook een potje headbangen in de havenstad? In de voorverkoop ben je een tientje kwijt, aan de deur € 12,-. Kijk voor meer informatie over tickets en de deelnemende bands op de website van Baroeg