Nieuw van Blue - de Ember Mic en de Yeticaster

Nieuw van Blue - de Ember Mic en de Yeticaster

Een nieuwe microfoon en een bundel die speciaal voor podcasts, livestreaming etc. zijn gemaakt.

Podcasts en livestreaming worden steeds populairder. Daarmee neemt de vraag toe naar professionele microfoons voor thuisgebruik. Blue Microphones speelt hier slim op in met de launch van de Ember micr.....meer »»

Seymour Duncan Dark Sun Digital Delay + Reverb

Mark Holcombs favoriete Andromeda- en Silver Lake-geluiden in één pedaal

Seymour Duncan heeft samen met gitarist Mark Holcomb - bekend van de progressieve metalband Periphery - een pedaal ontwikkeld met oneindig lijkende delay- en reverb-mogelijkheden. Onder de naam Dark S.....meer »»

Travelers Guitars introduceert de CL-3BE akoestische basgitaar

Nieuwe akoestische basgitaar voor extra speelgemak

Travelers Guitars komt met hun nieuwe akoestische basgitaar, de CL-3BE. Het instrument is aanzienlijk kleiner dan een standaard instrument. Het is een driekwart model en hij heeft een lengte van 23.35.....meer »»

Analogue Solutions Impulse Command

Meer dan een synth

Impulse Command is een nieuwe analoge semi-modulaire desktop synth die volgens de makers meer dan een synth is. Ze noemen het een 'Sonic Realizer'......meer »»

YouTube-kanalen voor de muzikant - deel 6

Rob Scallon, Reverb #SynthSounds en Yosuto

YouTube is een oneindige bron van beeldmateriaal. Ook op muziekvlak heeft het platform veel te bieden en het aantal YouTube-kanalen op het gebied van muziek maken groeit. Een maand lang - op woensdag .....meer »»

Tom Holkenborg's SCORE Academy

Opleiding tot filmcomponist

Tom Holkenborg alias Junkie XL is een van de top filmsoundtrack componisten in Hollywood. Met zijn SCORE Academy biedt hij twee kandidaten een opleiding van een jaar tot score composer aan. Gratis!.....meer »»

Genelec S360 high spl actieve monitors

Genelec presenteerde in januari, op de NAMM Show in L.A., de nieuwe high SPL actieve monitor: de S360. In de typische Genelec lage diffractiebehuizing zitten een 10” woofer en een compressietweete.....meer »»

Devin Townsend komt met nieuw signature model

De Framus Masterbuilt Townsend 7-string is opvolger van het zessnarige model

De Canadese zanger, gitarist, songwriter en producer Devin Townsend, die zijn album ‘Empath’ onlangs heeft vrijgegeven, komt met zijn nieuwe signature gitaar: de Framus Masterbuilt Townsend Stormb.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken