Festivalverhalen: Alex Callier (Hooverphonic)

Festivalverhalen: Alex Callier (Hooverphonic)

Ramp-entree op Rock Werchter

Bassist en songwriter Alex Callier is het creatieve brein achter het Vlaamse Hooverphonic. Samen met gitarist Raymond Geerts en uiteenlopende muzikanten en zangeressen heeft hij wereldwijd op veel pod.....meer »»

Release van de Week: Ty Segall - First Taste

Vandaag verschenen: 2 augustus 2019

Ty Segall gooit zoveel albums over de schutting dat het voor fans soms moeilijk bij te houden is. In 12 jaar tijd staat de teller nu op 21 stuks. Zijn sterk op sixties en seventies leunende garagerock.....meer »»

Vind Paul McCartney's gestolen Hofner-bas

Campagne opgezet voor verloren bas

Als je naar een concert van Paul McCartney gaat, is de kans bijna honderd procent dat hij op zijn oude vioolbas uit 1963 speelt. Maar voor zijn bekende model, had hij een vioolbas uit 1961 dat ooit ge.....meer »»

KRK Audio Tools app

Stel je KRK monitors perfect af met de nieuwe app

Met de gratis KRK Audio Tools app is het mogelijk om je KRK Rokit G4 speakers perfect af te stemmen op je luisterruimte en om de opstelling en aansluiting van alle monitors te controleren.....meer »»

Release van de week: Kaiser Chiefs - Duck

Vandaag verschenen - 26 juli 2019

Kaiser Chiefs heeft een klassieker op hun naam met de meebrulhit Ruby, maar de vrolijke Britten zijn alweer aan hun zevende album toe. Duck staat vol met geïnspireerde melodieën en schijnbaar moeite.....meer »»

Gratis Hand Bells van Spitfire Audio

Bells en veel meer gratis plug-ins met samples van Spitfire

Spitfire Audio brengt elke vrijdag een nieuwe gratis plug-in uit met leuke en bruikbare sounds. De nieuwste plug-in in deze serie heet Hand Bells.....meer »»

Summer NAMM 2019: Ampeg Heritage 50th Anniversary SVT

Ampeg's vlaggenschip is jarig

De Ampeg SVT bestaat 50 jaar en daarom lanceerde het Amerikaanse merk - dat tegenwoordig in handen van Yamaha is - een nieuwe versie op de Summer NAMM. Misschien is het wel de beste SVT ooit?.....meer »»

Ableton CV Tools - integreer Live en cv gate apparatuur

Ableton CV Tools demovideo's van Moog

CV Tools is een set van 10 Max for Live devices die je kunt gebruiken met Live 10 Suite. Met deze devices kun je pitch, control, clock en trigger CV signalen versturen en ontvangen om zo externe appar.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken